29.05.2020. - Mirjana Galić - Engleski jezik 2 PDF Print E-mail

Poštovani studenti,

U prilogu je tabela sa bodovima koje ste do sada ostvarili. S obzirom na vanredne okolnosti, svim studentima se priznaje i dodatnih 10 bodova za aktivnost/prisustvo, tako da je maksimalni zbir 65. Bodovi koje ste ostvarili važiće do kraja 2020. godine.

Zbog vanrednih okolnosti i studenti koji imaju manje od 30 bodova moći će da izađu na ispit.

Ispit iz engleskog jezika 3 se sastoji iz pismenog i usmenog dela, a donosi ukupno 35 bodova.

Pismeni ispit:

1. deo (12 bodova) - izbor od 12 pitanja iz celokupnog gradiva (vežbe i teorija). Možete ih pronaci u ličnoj karti predmeta na sajtu Škole, a odnose se na test 1 i test 2. Odgovaraćete zaokruživanjem jednog od ponuđenih odgovora (a, b, c ili d).

2. deo (8 bodova) - sastav na jednu od ranije zadatih tema (1. Science at nursery school, 2. Describe the first day at nursery school from the point of view of a nursery teacher, 3. Encouragement and discipline, 4. Rewards). Imaćete mogućnost da birate između dve teme, u zavisnosti od grupe koju budete dobili. Podsećam vas da mi možete poslati ili doneti sastave na proveru pre ispita.

Usmeni ispit:

Izvućićete cedulju sa brojem lekcije iz udžbenika za vežbe (od 9. do 18. lekcije). Potrebno je da pročitate deo lekcije i odgovorite na pitanja u vezi sa pročitanim tekstom. Treba da pokažete sposobnost komunikacije na engleskom jeziku i koliko ste usvojili nove reči i izraze iz obrađenih lekcija. Usmeni ispit donosi najviše 15 bodova.

Zahvaljujem vam se na saradnji u realizaciji onlajn nastave i želim vam puno uspeha na ispitu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete mi pisati na mejl mirjanagalic@yahoo.com. Molim studente koji nisu bili u mogućnosti da prate onlajn nastavu da dođu na konsultacije (sredom 10-12h, kabinet 2).

Srdačan pozdrav,

Mirjana Galić