17.03.2020. - Nikola Kajtez, obaveštenje za studente master studija, a u vezi sa predmetom Stvaralaštvo kao filozofska kategorija PDF Print E-mail

Drage kolege, studenti master studija,

 

Postoji način da rešimo problem nastao suspenzijom nastave zbog novonastalih okolnosti.

 

Naravno, ovo je vanredna situacija, pa se treba ponašati kreativno, u skladu sa našim predmetom — u Srbiji jedinstvenim, a verovatno i najlepšim od svih filozofskih kurseva koji danas postoje na bilo kojoj visokoobrazovnoj ustanovi kod nas.

 

Kao što znate, na YouTube kanalu postoji pet epizoda serijala Filozofija entropije, do kojeg se lako dolazi (samo ukucate Philosophy of entropy nikola kajtez).

 

Moje predavanje (održano u svečanoj sali Matice srpske), relevantno za ispit iz predmeta Uvod u multikulturno obrazovanje (u ciklusu Savremeni čovek i savremeni svet), može se lako pronaći i pogledati na istom kanalu (traje oko 1 sat i 13 minuta).

 

Sažeta verzija toga predavanja može se i pročitati u elektronskom izdanju zbornika radova Savremeni čovek i savremeni svet 2, Matice srpske.

 

Ako sadržaje koje sam vam predložio povežete sa sadržajima sa predavanja i vežbi održanih u letnjem semestru ove školske godine, neće biti problem da napišete svoja zapažanja u vezi sa datim predmetom i da mi to pošaljete na mejl This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Naravno, isti mejl je otvoren i za sva vaša pitanja, predloge, sugestije, komentare, kritike.

 

(Za više informacija, možete konsultovati i moj sajt — Nikola Kajtez).

 

Ako budemo pametni, postoje realni izgledi da formiramo ocene čak i ako nastave ne bude do kraja semestra. Naravno, ako nastave bude — utoliko bolje.

 

Nadajmo se da će korona virus biti brzo pobeđen i da ćemo se, pre ispita, videti i uživo.

 

S poštovanjem,

 

Nikola Kajtez