17.03.2020. - Nikola Kajtez, obaveštenje za studente III godine, a u vezi sa predmetom Uvod u multikulturno obrazovanje PDF Print E-mail

Drage kolege, studenti treće godine,

 

Postoji način da rešimo problem nastao suspenzijom nastave zbog novonastalih okolnosti. Naravno, ovo je vanredna situacija, pa se treba ponašati u skladu sa tim.

 

Kao što znate, na YouTube kanalu postoji pet epizoda serijala Filozofija entropije, do kojeg se lako dolazi (samo ukucajte Philosophy of entropy nikola kajtez).

 

Moje predavanje (održano u svečanoj sali Matice srpske), relevantno za ispit iz predmeta Uvod u multikulturno obrazovanje (u ciklusu Savremeni čovek i savremeni svet), može se lako pronaći i pogledati na istom kanalu (traje oko 1 sat i 13 minuta).

 

Sažeta verzija toga predavanja može se i pročitati u elektronskom izdanju zbornika radova Savremeni čovek i savremeni svet 2, Matice srpske.

 

Ako sadržaje koje sam vam predložio povežete sa sadržajima sa predavanja i vežbi održanih u letnjem semestru ove školske godine, neće biti problem da napišete svoja zapažanja u vezi sa datim predmetom i da mi to pošaljete na mejl This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Naravno, isti mejl je otvoren i za sva vaša pitanja, predloge, sugestije, komentare, kritike.

 

(Možete pogledati i moj sajt — Nikola Kajtez).

 

Kada našoj komunikaciji mejlovima dodamo i moja zapažanja o vašoj aktivnosti na dosad održanim časovima, postoje realni izgledi da formiramo ocene čak i ako nastave ne bude do kraja semestra. Naravno, ako nastave bude — utoliko bolje.

 

Nadajmo se da će korona virus biti brzo pobeđen i da ćemo se, pre ispita, videti i uživo.

 

S poštovanjem,

 

Nikola Kajtez